Előfizetői tartalom

A vezér távozása után itt az első KKR tranzakció

Portfolio
A KKR magántőke óriásnál májusban nagy változás történt, a technológiai befektetéseket kiválasztó csoport vezetője elhagyta a céget. Az új vezetés alatt most tudták bejelenteni az első befektetést, 1,1 milliárd dollárért vásárolják meg a Mitchell Internationalt. Az volt tulajdonos Aurora még 2007-ben szállt be 500 millió dollárral, vagyis 6 év alatt sikerült megduplázni a befektetésüket. A KKR is nagy tervekkel vágott neki, a jelenlegi 300-400 millió dolláros árbevételt éveken belül a nemzetközi terjeszkedéssel duplázni akarják - írja a Bloomberg.

A világ egyik legnagyobb magántőke társasága, a KKR megegyezett a jelenlegi tulajdonosokkal, hogy megvásárolja a Mitchell Internationalt. A tranzakcióra rálátó források szerint 1,1 milliárd dollárt adhat a KKR a cégért, amelyet az Aurora Capital Grouptól, egy amerikai magántőke társaságtól vásárolnak meg. A szoftver -szolgáltató cég felvásárlása azért különleges, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés