Előfizetői tartalom

40 milliárdos bankadóval ér fel az ingyenes készpénzfelvétel

Portfolio
Számításaink szerint 40 milliárd forintos bankadónak felel meg a bankok szempontjából, ha a kormány a havi kétszeri készpénzfelvételt ingyenessé teszi a pénzintézeteknél. Ezt az összeget nehéz lesz máshol áthárítani az ügyfelekre. Emellett a lépés miatt annak a kevéssé jól látható díjnak is búcsút mondhatnak, amelyet eddig a készpénzfelvételért az illetéken felül beszedtek.

A kártyás vásárlásokról és a legújabb elektronikus fizetési módokról is szó lesz a Portfolio.hu jövő heti Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Rogán Antal pénteken a Magyar Televízió Este című műsorában beszélt arról, hogy a kormány a banki ügyfelek számára havonta két alkalommal ingyenes készpénzfelvételt szeretne biztosítani. Ezt annak kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés