Előfizetői tartalom

Túlzottak a feltörekvő piaci aggodalmak

Portfolio
A BlackRock szerint a feltörekvő piacokon lezajlott visszaesést a befektetőknek inkább lehetőségként kell felfogniuk, ezeken a szinteken hosszabb távra gondolva már megérheti a beszállás. A vagyonkezelő társ-alapítója a Bloombergnek adott interjújában elmondta, hogy a régiós részvénypiacok lehetnek felülteljesítők, a kötvénypiacon már sokkal korlátozottabbak a lehetőségek. Sőt a BlackRock elemzői szerint a legrosszabbat még nem hagytuk magunk mögött, akár nagyobb eladások is következhetnek a kötvénypiacon. A megoldás a diverzifikáció, amellyel az átmeneti kilengéseket csökkenteni lehet.

A világ legnagyobb vagyonkezelője, a közel 4000 milliárd dolláros vagyont kezelő BlackRock társ-alapítója szerint a feltörekvő piacokon látható visszaesés nagyon jó beszállási lehetőséget teremt, hosszabb távon gondolkozva ezek a szintek már kecsegtetők, főleg ha arra építünk, hogy a világgazdasági növekedés beindul a következő években. Robert Kapito szerint túlságosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés