Előfizetői tartalom

Háromezer károsultja is lehet a legújabb csalásnak

Portfolio
Évek óta működő, ügyfelek ezreit átverő fogyasztói csoport vezetőit fogta el a rendőrség a mai napon, egy ember házi őrizetben, míg további három szabadlábon védekezhet. Az előzetes becslések szerint is százmillió forintos nagyságrendű csalásról van szó, a károsultak száma a háromezret is elérheti. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a károsultak szegény vagy bajba jutott emberek, akik gyors hitelért cserébe fordultak a céghez - írja az Index.

A rendőrség egy komoly országos fogyasztói csoport vezetőit fogta el, a károsultak száma meghaladja a háromezret, a helyzetet pedig súlyosbítja, hogy a károsultak jellemzően rossz anyagi helyzetben lévő emberek. A cég már évekkel ezelőtt a rendőrség fókuszterébe került, 2011 óta nyomoztak is az egyre nagyobb számú feljelentések alapján, azonban csak most sikerült az ügyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés