Előfizetői tartalom

Új gumigyártó jöhet Magyarországra

Portfolio
A japán gumiabroncsgyártó Sumitomo Törökországban már korábban elkezdett félmilliárd eurós beruházása hamarosan termőre fordul, a gyártás bő egy éven belül elindulhat. A régiós és nyugat-európai piac elérése Magyarországon keresztül valósulhat meg, a Napi Gazdaság értesülései szerint jövőre logisztikai bázis létesülhet hazánkban a törökországi fejlesztések hatására. Az ütemezésről és a beruházás nagyságáról még nem ismerjük a részleteket, az viszont biztos, hogy Magyarország gumiabroncs nagyhatalom szerepe ezzel tovább nőhet.

A japán Sumitomo Rubber Ltd. Magyarországon tervezi létrehozni új európai elosztóközpontját, a lap értesülései szerint a nyugati határszélen, vélhetően valahol Mosonmagyaróvár környékére mehet a gumiipari cég. A Dunlop és Falken gumiabroncsokat gyártó és forgalmazó vállalat értesülések szerint jövőre kezdheti meg a regionális központ építését. A fejlesztés nagyságáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés