Előfizetői tartalom

Újabb gigantikus bírságokra számíthat a JP Morgan

Portfolio
Tárgyalásokat folytat a JP Morgan az amerikai hatóságokkal, amelyek végén legalább 800 millió dolláros bírságot fizethet a banknál tavaly tavasszal képződött több mint 6 milliárd dolláros kereskedési veszteség ("londoni bálna") miatt - írja a Financial Times. Korábbi hír, hogy további 6 milliárd dolláros bírságra számíthat a JP Morgan az általa eladott hibás értékpapírok miatt.

Jelenleg banki és értékpapír-piaci hatóságokkal folytat tárgyalásokat az amerikai bank, amelynek végén legalább 800 millió dolláros bírságot fizethet. Az amerikai derivatív piaci hatóságokkal sem zárták még le az ügyet, ezért az említett összegen kívül további bírságok sújthatják a legnagyobb mérlegfőösszeggel rendelkező amerikai bankot. A SEC, a Fed, az OCC amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés