Előfizetői tartalom

2 nap alatt elfogytak a Plotinus kötvények

Portfolio
Az eredetileg négynaposra tervezett Plotinus kötvénykibocsátás annyira sikeres volt, hogy már kedden elfogyott a teljes kibocsátható mennyiség a papírokból. A jegyzést nem zárták le, mivel annak határideje csütörtök, azonban a társaság közleményében tudatta, hogy több kötvényt nem áll módjukban kibocsátani, vagyis a jegyezni szándékozók értékpapírt már ma és holnap sem kaphatnak. A cég 500 millió forintot tud bevonni ilyen formában.

A Plotinus tegnap este piaczárást követően tette közzé a hétfőn indult kötvénykibocsátás jegyzési eredményeit, mindezek alapján elmondható, hogy azok az ügyfelek, akik keddig nem adták be az ajánlatukat, azok már a következő két napban nem fognak majd a kötvényekhez hozzájutni jegyzés által, mert a maximálisan jegyezhető mennyiség elkelt. Már hétfőn lehetett látni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés