Előfizetői tartalom

Budapestre jönnének a régiós startupok

Portfolio
Sokat fejlődött a magyar startup ökoszisztéma Magyarországon, a Jeremie-programok és egy új pályázati lehetőség hatására a régióban egyedüli módon tud növekedni a szektor. A technológiai inkubátorházak felállítására, új ötletek felkutatására és kezdő vállalkozások támogatására kiírt pályázatra a DBH Investment is jelentkezett, a régióban több irodával is jelenlévő társaság szerint komoly az érdeklődés a régiós startup világból is. A külföldi nyitás azért is fontos, mert ma már nemcsak országokkal, hanem régiókkal is versenyzünk, a magyar cégek számára pedig a kitörési lehetőség az országhatáron túl van. A DBH nagyon hisz a kezdeményezésben, ezért az inkubátorház felállítására az elnyerhető összegen felül több százmillió forintos saját forrást is mellé tesznek - mondta el Erdei Sándor, a DBH Investment elnök-vezérigazgatója.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu 2013. október 17-i Budapest Economic Forum 2013 konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Portfolio.hu: A magyar startup ökoszisztéma a Jeremie-program hatására nagyon komoly növekedésen ment keresztül. Hol tartunk Ön szerint? Erdei Sándor: Azt mi is érzékeljük, hogy a Jeremie-program hatására megmozdult valami a magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái