Előfizetői tartalom

Békéscsabai családi vállalkozás szállít be a BMW-nek

MTI
A németországi BMW autógyár közvetlen beszállítója lett a békéscsabai székhelyű, magyar tulajdonú Csaba Metál. A békéscsabai családi vállalkozás a BMW legújabb prémium autójához gyárt alkatrészeket - jelentette be csütörtök délután Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Majoros Béla, a cég tulajdonosa sajtótájékoztatón, Békéscsabán.

Varga Mihály kiemelte: a cég példaértékű innovációs megoldásokat fejlesztett ki, a Csaba Metál bizonyítja, hogy a magyar gazdaság az olcsó tömeggyártáson túl képes magas hozzáadott értékű termékek fejlesztésére és előállítására. A vállalkozás 2012-ben 1,25 milliárd forintot fordított a vállalati innováció fejlesztésére, a költségek ötven százalékára nyert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés