Előfizetői tartalom

Az állam végzi a jövőben a pályázatokkal kapcsolatos teendőket

MTI
A kormány a 2014-2020-as programozási időszakban az uniós források felhasználásához kapcsolódó feladatok ellátása során felszámolja a korábban kiszervezett tevékenységeket, amelyeket a jövőben az állam meglévő belső erőforrásaira építve, azokat kibővítve végez el - az erről szóló kormányhatározat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

Létrehoznak egy fejlesztéspolitikai intézményrendszert, amely összeállítja a pályázati dokumentációt, majd szakértőivel támogatja a projektek végrehajtását. A megyei, valamint a megyei jogú városi önkormányzatok önálló erőforrással végzik ezt a tevékenységet. Az ágazati szervek, minisztériumok központi kapacitást hoznak létre, és ezekre csatlakoznak a helyi és nemzetiségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés