Előfizetői tartalom

Heteken belül jöhet a devizahiteles törvény

Portfolio
Heteken belül, várhatóan november végén vagy december elején születhet meg a jelzálogalapú devizahitelezés megoldásáról szóló törvény. A kormány pozícióit erősíti, hogy a bíróságok az utóbbi időben többször is az adósoknak adtak igazat. Egyelőre az biztos, hogy az azonnali forintosítás elmarad, viszont egyelőre csak körvonalazódik a törvénytervezet, amely a horvát példát követheti - írja az mno.hu.

A lap információi szerint november végén, vagy december elején megszülethet a jelzálogalapú devizahiteles megoldásról szóló törvény. Forrásuk szerint a bankszövetség a hónap végéig egészen biztosan tesz majd javaslatot a helyzet kezelésére, a kabinet részéről azonban ez várhatóan nem kerül elfogadásra. Sokkal inkább saját javaslatukhoz fog a kormány ragaszkodni. Ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés