Előfizetői tartalom

Történelmi pillanat - Új szintre lépett a BlackRock

Portfolio
Közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését a világ legnagyobb vagyonkezelője, a BlackRock, a jelentősből kiderült, hogy a társaság árbevétele éves szinten 7%-kal, a kezelt vagyon 12%-kal, míg az adózott eredmény 14%-kal nőtt. A környezet alapvetően támogató volt a társasság számára, a részvénypiacok komoly emelkedést mutattak, és mivel a hosszú távú alapjaikba 25 milliárd dollárnyi friss tőke érkezett, nem volt kérdés, hogy jó eredményekkel tudja zárni a cég a negyedévet. A hírre a részvények komoly emelkedésbe kezdtek, szerdán 2,9%-kal került feljebb a BlakcRock részvények árfolyama - írja a Bloomberg.

Hasonló témákról is szó esik az október 30-i Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferencián. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! A világ legnagyobb vagyonkezelője, a BlackRock tegnap tette közzé a 3. negyedévre vonatkozó gyorsjelentését, amelyből kiderült, hogy a társaság adózott eredménye éves szinten 642 millió dollárról 730 millió dollárra emelkedett. A cég EPS-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés