Előfizetői tartalom

Az induláshoz 4 inkubátorház kapott külső forrást

Portfolio
Még a nyár folyamán írták ki azt a pályázatot, amely Európai Uniós források mellett lehetővé tette, hogy inkubátorházakat állítsanak fel a nyertes pályázók, amelyek bemutatására a napokban került sor. A pályázatra 18 érvényes beadvány érkezett, viszont a jelenlegi feltételek mellett 4 inkubátorház elindítására volt forrás. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy látszik, hogy a program újraindul 2014-ben, ami reményt jelenthet a mostani pályázati körben alulmaradó cégek számára - derül ki a Nemzeti Innovációs Hivatal közleményéből.

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), mint az Akkreditált Technológiai Inkubátor (ATI) pályázat akkreditációs szervezete, 2013 júliusában írta ki az ATI pályázatot, amely lehetőséget adott arra, hogy az összesen 2,1 milliárd forintos forrást inkubátorházak létrehozására megkaphassanak a pályázat nyertesei. A pályázatra a beadási határidőre összesen 20 pályázat érkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés