Előfizetői tartalom

Véget érhet az OTP nagy menetelése

Portfolio
Az elmúlt hetekben nagyot raliztak az OTP részvények, most azonban több szempontból is fontos állomáshoz érkeztünk, technikai és fundamentális szempontból is tudunk olyan érveket mondani, amelyek megtörhetik a magyar bankpapírok lendületét. Összegyűjtöttük, mi állhat a nagy menetelés mögött, és azt is, mire érdemes figyelnie a befektetőknek a következő hetekben.

OTP-rali! Október 8. óta az OTP részvényárfolyama közel 9 százalékkal került feljebb. A ralit fundamentális és technikai indokokkal is lehet magyarázni, az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy mitől szárnyalnak az OTP részvényei és mire érdemes a következő hetekben figyelnie a befektetőknek.Mi okozta a ralit? A legdrasztikusabb forgatókönyv lekerült az asztalról:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés