Előfizetői tartalom

Devizahitelek: Orbán sürget, a Kúria már hétfőn dönthet

MTI
|
Portfolio
A kormány egy minél hamarabb megindítandó jogi konzultációra kérte fel a devizahitelek ügyében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, közigazgatási és igazságügyi minisztert - közölte Orbán Viktor kormányfő pénteken egy más témában tartott sajtótájékoztatón, Budapesten. A Kúria már hétfőn jogegységi döntést hozhat.

A miniszterelnököt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy reggeli rádióinterjújában jelezte: szorgalmazza, hogy a Kúria hozzon jogegységi döntést a devizahitelek ügyében.A magyarországi látogatáson tartózkodó Vjekoslav Bevanda, Bosznia-Hercegovina miniszterelnöke (b2) és Orbán Viktor miniszterelnök (j) Budapesten, a Parlament Delegációs termében tartott sajtótájékoztatón 2013....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés