Előfizetői tartalom

Magyar alapító cégét vette meg a Dropbox

Portfolio
A Dropbox új céget vásárolt meg, a Sold érdekessége, hogy az alapítók között egy magyart is találunk Lakatos Dávid személyében. A bő fél évvel ezelőtt elindított applikációjuk lényege az volt, hogy megkönnyítsék egy tárgy értékesítését az interneten, a legtöbb terhet átvállalva az ügyféltől. A projekt több befektető érdeklődését is felkeltette, most viszont egy olyan lehetőséget kaptak, amelyet nem utasíthattak vissza.

Bő fél évvel ezelőtt lehetett arról hallani, hogy egy magyar alapítóval (Lakatos Dáviddal) is rendelkező amerikai cég, a Sold applikációja ténylegesen is elindult, novemberben pedig már az hír érkezett, hogy a céget a Dropbox megvásárolta és az egész csapat a Dropbox-hoz csatlakozik, méghozzá egy külön projekt fejlesztésére. Az alkalmazás egyszerű ötleten alapult,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés