Előfizetői tartalom

Beszéljenek a számok: íme a legolcsóbb és a legdrágább bankszámlák

Portfolio
Az év során folytatódott az év elején megtapasztalt rendkívüli mértékű, a tranzakciós illeték áthárítására visszavezethető általános áremelkedés. A díjak növekedésével párhuzamosan jelentősen nőttek a különbségek a bankok, illetve az egyes bankok számlacsomagjainak költségei között is. Egy nem megfelelően kiválasztott számlacsomaggal éves szinten akár több tízezer forintot adhatunk ki fölöslegesen - hívja fel a figyelmet alábbi elemzése alapján a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt.

Bevezető és alacsony vagy átlagos jövedelmű ügyfelek. Az átlagos jövedelmű, kevesebb tranzakciót lebonyolító ügyfelek éves szinten átlagban 3 500 - 4 000 Ft-os költségemelkedést tapasztalhatnak meg februárhoz képest, míg a magasabb jövedelmű és több tranzakciót bonyolító ügyfeleknél a növekedés átlag 4 000 - 9 800 Ft között van. A mai bankszámla kínálatban alig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés