Előfizetői tartalom

Új tőzsdeaspiráns hozhat nagy hozamot a befektetőknek

Portfolio
Amerikában már rebesgetik, hogy ki lehet a következő technológiai cég, amely tőzsdére lép, a várakozások szerint 2014 első felében az online fájlmegosztó Dropbox mehet a tőzsdére. A Morningstar most is összegyűjtötte, hogy mely alapkezelőknek van nagyobb kitettségük, azt látjuk, hogy a Twitterben is érdekelt alapkezelők voltak aktívak, így a Fidelity Investments, a Morgan Stanley és a T. Rowe Price. A gyűjtés szerint összességében 250 millió dolláros pakett is lehet az alapkezelőknél, amely egy jól sikerült IPO-t követően sokat hozhat a konyhára - írja a Reuters.

A technológiai szektorban Amerikában az utóbbi években nagy volt az IPO aktivitás, a befektetők a legutóbb a Twitter IPO hozta lázba, több nagyobb alapkezelő számára a kibocsátás jelentős hozamot hozott. A lap most azt írja, hogy a gyorsan növekvő felhőszolgáltató, a Dropbox esetleges tőzsdére lépése is egyes intézményi befektetőknek nagyon jól jönne. Mint korábban már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés