Előfizetői tartalom

Heteken belül eldőlhet a TV2 sorsa

Portfolio
Hetekkel ezelőtt a Bors Online még azt írta, hogy a TV2 kormányközeli befektetőé lett, a friss információk szerint viszont ez nem igaz, még nem írták alá az adásvételi szerződést. A kereskedelmi csatorna év végi partiján az Origo.hu értesülései szerint Simon Zsolt vezérizgató azt mondta, hogy akár heteken belül befejeződhet a tulajdonosváltás, ennél pontosabb információkat azonban nem mondott a tranzakcióról.

Igaz a közelmúltban a Bors Online azt írta, hogy a TV2 eladása már tényként kezelhető és hogy a kereskedelmi csatorna kormányközeli befektetőé lett, viszont most az Origo.hu arról írt, hogy még koránt sincs így, a következő hetekben dőlhet el a csatorna sorsa. A Bors értesüléseit akkor nem kommentálta Simon Zsolt vezérigazgató, de értesülések szerint a TV2 belső hálózatán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés