Előfizetői tartalom

Egy fecske nem csinál nyarat

Portfolio
A feltörekvő piaci részvényalapokból közel 1,3 milliárd dollár tőke távozott a december 11-én zárult hét során az EPFR Global legfrissebb statisztikái szerint, ami egyben azt is jelentette, hogy ez volt zsinórban a hatodik olyan hét, amikor tőkekivonásra került sor. Ez elsősorban a Fed eszközvásárlási programjának közelgő lassításával állhat szoros összefüggésben. Míg a feltörekvő piaci kötvényalapok esetében ugyan múlt héten egy május óta tartó tőkekivonási sorozat szakadt meg, az öröm nem sokáig tartott.

Zsinórban a hatodik pofon a részvényalapoknak Az EPFR Global friss adatai szerint a feltörekvő piaci részvényalapokból a december 11-én zárult hét során 1,3 milliárd dollárnyi tőke távozott, míg egy héttel korábban 1,48 milliárd dollárt vontak ki ezekből az alapokból a befektetők. Ez egyben azt is jelentette, hogy ez volt zsinórban a hatodik olyan hét, amikor tőkekivonásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés