Előfizetői tartalom

Szilícium-völgyi nagyágyúk is ráharaptak a Bitcoinra

Portfolio
A Bitcoin-sztori megállíthatatlannak tűnik, tegnap jelentették be hivatalosan, hogy a szuperpénz virtuális pénztárcákat és fizetési szolgáltatásokat elérhetővé tevő Coinbase rekord mértékű, 25 millió dolláros tőkét gyűjtött össze az Andreessen Horowitz kockázati tőke-befektetőtől. A cég partnere bekerül a társaság igazgatóságába, a tőkéből a szakembergárda jelentős bővítését valamint fejlesztéseket fognak végrehajtani. A piaci verseny nagy, a befektető azonban bizakodik, hogy a régóta várt megoldás hosszabb távon is életképes lesz - írja a Techcrunch.

Óriási felhajtás van a Bitcoin körül, amit nemcsak onnan lehet látni, hogy az árfolyam az utóbbi hónapokban szárnyra kapott. Egyre több technológia cég próbál meg a Bitcoin-sztoriból részesedni, a legutóbbi hír a piacról, hogy a Coinbase rekord mértékű forrást tudott bevonni az egyik leghíresebb Szilícium-völgyi befektetőtől, az Andreessen Horowitz-tól. A szuperpénz virtuális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés