Előfizetői tartalom

A Posta Biztosító is az egészségbiztosítási piacra lép

Portfolio
A Posta Biztosító a Főnix Med Zrt.-vel közösen fejlesztett termékével az egészségbiztosítási piacra lép. A biztosítási piacon egyelőre még kis súlyú, 8,9 milliárd forintos díjbevételű ágazat ezzel egy újabb szereplővel bővül. A biztosító célja az első évben egy körülbelül 10 százalékos piaci részesedés megszerzése. A biztosítási csomagot elsősorban nagyvállalatok számára alakították ki, a termék járóbeteg ellátást, diagnosztikai kapacitást és baleseti halál biztosítást is kínál.

Pandurics Anett, a Posta Biztosító vezérigazgatója az erről tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az év végén várhatóan 50 milliárd forintnál is nagyobb bevételt elérő Posta Biztosító a Főnix Med Zrt.-vel közösen az egészségbiztosítási piacra lép. A közös fejlesztésű új vállalati csoportos biztosítási termék járóbeteg ellátást és diagnosztikai kapacitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés