Előfizetői tartalom

K&H: kizárt, hogy kivonuljunk

Portfolio
Nem fogja elhagyni a KBC Magyarországot - nyilatkozta a Reutersnek a társaság magyarországi leánybankjának a vezetője. Hendrik Scheerlinck, a K&H vezérigazgatója úgy véli, nehezen tud nyereségessé válni 2014-ben a bankszektor egésze. A bankvezér úgy véli, az árfolyamgát továbbdolgozására lenne szükség a devizahiteles ügyben.

A belga pénzügyi csoport nem fogja elhagyni Magyarországot a rossz profitkilátások és a hatóságok felől érezhető konszolidációs nyomás ellenére sem - fogalmazott Scheerlinck. "Teljes mértékben kizárhatjuk" - válaszolt a magyar piaci esetleges elhagyására vonatkozó kérdésre. "Hiszünk Magyarországban, amely fontos része a stratégiánknak, és ahol világos növekedési stratégiával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés