Előfizetői tartalom

Rekord összeget kalapozott össze az Apollo

Portfolio
Nagyon jó éven vannak túl a magántőke alapok, az alacsony kamatkörnyezetben a befektetői érdeklődés is magas, nem véletlen, hogy az Apollo 17,5 milliárd dollárt tudott összegyűjteni külső befektetőktől. A cég közleménye szerint fennállásuk óta nem indult el ekkora vagyonnal egy alapjuk. A befektetők úgy látszik bizakodnak, hogy a nagyobb részvénypiaci emelkedés ellenére az Apollo képes lesz jó vásárlási célpontokat találni - írja a Dealbook.

Tegnap hozta nyilvánosságra a világ egyik legnagyobb magántőke társasága, az Apollo, hogy a legújabb alapjának a forrásgyűjtését lezárta, külső befektetőktől összességében 17,5 milliárd dollárt tudtak összegyűjteni. Ezt meghaladóan még a cégtől, beleértve a munkatársakat 880 millió dollár érkezett, vagyis a teljes vagyon 18,4 milliárd dollár. Ekkora alapot még nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés