Előfizetői tartalom

Helyi részvényeket vennének a szigetország vagyonosai

Portfolio
A Lloyds Bank privátbanki felmérése szerint az ügyfelek nagyon bizakodók az angol részvénypiacot illetően, a válaszadók nettó 38%-a optimista a jövőt illetően, míg Amerika esetében ugyanez a szám nettó 7%. Az európai részvénypiacon inkább pesszimisták voltak a válaszadók, pedig a bankóriás szerint a legjobb lehetőségek a világban Angliában, Japánban és az eurózónában találhatók - írja az Investment Europe.

A Lloyds Bank minden hónapban elvégzi a Private Banking Investor Sentiment Index felmérését, amely célja, hogy képet kaphassanak, miként is gondolkozik a legvagyonosabb ügyfélszegmens. A friss felmérésük szerint az angliai részvényekkel kapcsolatosan nagyon pozitívan vélekednek az ügyfelek, nettó 38% szerint szép jövő vár a helyi részvénypiacra, miközben semleges álláspontra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés