Előfizetői tartalom

Rohamosan csökkennek az álláshelyek Londonban

Portfolio
A londoni pénzintézeteknél meghirdetett állások száma 42 százalékkal csökkent a múlt hónapban novemberhez képest - írja a Bloomberg hírügynökség. Az optimisták kedélyeit gyorsan lehűtheti, hogy a bankoknak a szabályozók idén további bírságokat helyeztek kilátásba, ami miatt nem valószínű, hogy megszaporodna a munkalehetőségek száma a Cityben.

A Londonban meghirdetett pénzintézeti állások száma majdnem felére csökkent decemberben. A novemberi 7056 után 42 százalékkal kevesebbet, 4095 új álláslehetőséget hirdettek meg a bankok, brókercégek, elemzőházak biztosítók és egyéb pénzintézetek - derül ki a Morgan McKinley felméréséből. A fizetések átlagos szintje (az újonnan meghirdetett állásoknál) ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés