Előfizetői tartalom

Tisztes összeg szakadhat a kkv-szektor nyakába

Portfolio
Új finanszírozást kaphatnak a kkv-k Hollandiában, intézményi befektetők összefogásából egy olyan alap állhat fel, amely bankhitelek mellé adna társfinanszírozást. A cégeknek legalább 10 millió eurós árbevétellel kell rendelkezniük, hogy pénzhez juthassanak, idővel azonban kisebb cégek számára is megnyílik az út. Egyelőre a folyamat elején tartanak, a cél, hogy öt éves időtávon legalább 1 milliárd eurósra növeljék az alap forrásait. Az érdeklődés nagy, tehát erre minden esély megvan - írja az Investment & Pensions Europe.

Hollandiában az intézményi befektetők keresik az olyan lehetőségeket, amelyek kockázatmentes hozamnál magasabb eredmények elérését teszik lehetővé, ennek egyik jele, hogy nyugdíjalapok és bankok összefogtak egy olyan alap felállításához, amely helyi cégek növekedését finanszírozná. A tervek szerint több mint 1 milliárd eurós alapot állítanak fel, amely képes lenne társfinanszírozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés