Előfizetői tartalom

Újraindult a spekuláció Dunaújvárosban (2.)

Portfolio
Czomba Sándor hétfő reggel a Kossuth Rádió műsorában megerősítette, hogy a kormány február elején tárgyal a Dunaferr tulajdonosaival. A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár tájékoztatása szerint "több szempontból" is egyeztetnek. Miközben azonban a vételi ajánlattal kapcsolatos hosszú történet újabb felvonását látjuk, addig a gyárral kapcsolatban nem túl biztató hírek érkeznek.

Megint bedobták a "visszavásároljuk" lapot Beindultak a találgatások Dunaújvárosban a Dunaferr ügyében azok után, hogy a magyar kormány képviselői a múlt héten Oroszországban jártak (a munkaebéden részt vett Andrej Szapelin, a Vnyesekonombank alelnöke), valamint Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke (korábban kormánybiztos) azt találta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés