Előfizetői tartalom

A bankárok kétségbeesetten próbálják győzködni az embereket

Portfolio
Továbbra is óriási kihívást jelent a világ vezető bankárainak, hogy meggyőzzék a világot: a pénzügyi rendszer stabilabbá vált. Ezt a szektort látja a legveszélyesebbnek továbbra is a közvélemény és egyes közgazdászok szerint az Európai Központi Bank stressz tesztje újra tüzet gyújthat az éppen megnyugodni látszó környezetben - derült ki a Világgazdasági Fórum panelbeszélgetésein elhangzott véleményekből.

"Az nem lehetséges, hogy a félkész gazdaságpolitikai lépéseknek és egyes mutatók középszerű javulásának köszönhetően már biztonságosnak nevezzük a helyzetet" - fejtette ki a véleményét a pénzügyi rendszer mai állapotáról Paul Singer, az Elliott Management vezérigazgatója a Villággazdasági Fórum (WEF) egyik vitáján. Az ott jelenlévők 40 százaléka szavazott úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés