Előfizetői tartalom

Kiváló vételi lehetőséget lát Európában a Marathon

Portfolio
Második európai alapját nemrég indított el a Marathon Asset Management, a hedge fund az 530 millió dolláros vagyonnal Spanyolországban, Németországban és Írországban vásárolna be. Véleményük szerint a kilábalás és a stabilizáció Európában együtt jár például a bankszektor tőkeáttételének csökkentésével, amely kiváló lehetőséget teremt számukra. A tervek szerint nem teljesítő hiteleket, problémás ingatlanokat és jelzálog-fedezetű értékpapírokat vásárolnának - írja a DealBook.

A válságot követően számos fedezeti alap tudott a problémás eszközök megvásárlásával jelentős profitot elérni, most látta elérkezettnek az időt a Marathon Asset Management, hogy a piacra lépjen. A 11 milliárd dollárt kezelő hedge fund azért fektet be a piacon, mert úgy látják, a javuló gazdasági környezetben még a problémássá vált eszközökből is szép profitot lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés