Előfizetői tartalom

Megint kemény üzenetet küldött a bankoknak a Fidesz

MTI
Tárgyalások folynak a bankszövetséggel a havi ingyenes készpénzfelvétel számának növeléséről, ha ezek nem vezetnek eredményre a parlament üléséig, akkor a Fidesz-KDNP frakció fog dönteni és törvényt alkotni a kérdésről - közölte Selmeczi Gabriella keddi budapesti sajtótájékoztatón. A bankszövetség nem sokkal később reagált: minden bank és bankvezető elkötelezett a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel mellett.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője megerősítette, hogy a Fidesz-KDNP előző heti frakcióülésén szóba került, vannak olyan, elsősorban vidéki bankautomaták, amelyekből egyszerre csak 50 ezer forintot lehet kivenni. Ez egyértelműen annak a jele, hogy a bankok próbálnak trükközni - állapította meg, hozzátéve, innen is üzenik a bankoknak, hogy nem érdemes. Jelezte, tárgyalnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés