Előfizetői tartalom

Ebben van a nagy pénz, még a hivatását is feladta érte a bankár

Portfolio
Az alternatív eszközosztályok megerősödése a válságot követően egyértelmű, nem véltelen, ma már egyre több vagyonos befektető érdeklődik a borok, vagy éppen a lóversenyek iránt. A piacon elérhetők olyan speciális alapok, amelyek telivér lovak kereskedésével, esetleg sportfogadással foglalkoznak. A Bloomberg gyűjtése szerint ezen a piacon látott potenciált egy volt UBS-bankár is, amikor 2011-ben úgy döntött, lóversenyeken való fogadással akar pénzt keresni az ügyfeleknek. Michael Reichstein most azt tervezi, hogy az új alapja lovak adásvételével érne el nagy profitot.

Egy svájci privátbankár érdekes döntést hozott évekkel ezelőtt, a UBS vezető állását adta fel azért, hogy sportfogadással foglalkozzon, méghozzá kifejezetten a lóversenyekre fókuszálva. A most 46 éves Michael Reichstein több mint 20 évet töltött el különböző bankári pozíciókban, majd 2011-ben úgy döntött, hogy lóversenyeken való fogadásnak akar élni. A szolgáltatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés