Előfizetői tartalom

Biztosítások: nagy változásokat hoz az új Ptk.

Portfolio
Változások sokaságát zúdítja az új Polgári Törvénykönyv a biztosítókra és a biztosítási közvetítőkre - hívták fel a figyelmet a PBA Praeventio Zrt. mai sajtótájékoztatóján. Az alkuszcég a vagyonbiztosítások területén további csökkenésre számít idén, az életbiztosítások piaca viszont a nyugdíjbiztosításoknak köszönhetően növekedhet.

További konszolidációra számít a biztosítók és a biztosítási közvetítők körében is a PBA Praeventio Zrt. - mondta az alkuszcég mai sajtótájékoztatóján Vass Gábor, a társaság alkusz üzletágának igazgatója. Jelenleg 650-700 regisztrált alkusz működik a biztosítási piacon (közöttük egyszemélyes cégek), amelyek egyre növekvő adminisztrációs teherrel küzdenek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés