Előfizetői tartalom

Bizakodó erre az évre az Allen & Overy

Portfolio
Hónapokkal ezelőtt jelentette be az Allen & Overy nemzetközi ügyvédi iroda, hogy Budapesten vonja össze erőit és ide helyezi a regionális M&A tanácsadói központját. A társaság közleménye szerint ezt a stratégiát erősíti meg, hogy a közelmúltban az OTP Bank Horvátországi akvizíciójában kizárólagos jogi tanácsadóként vehették részt a magyar fél oldalán. Az ügyvédi iroda szerint pozitív trend látható a magyar piacon, ráadásul már több stratégiai jelentőségű megbízást is megszereztek erre az évre.

Az Allen & Overy segítette jogi tanácsadóként az OTP Bankot abban a tranzakcióban, amelyben horvátországi leányvállalata, az OTP banka Hrvatska 107 millió kunáért megvásárolta az olasz Banco Popolare horvátországi eszközeinek 98,4 százalékát. Az ügylet eredményeként az OTP banka Hrvatska horvátországi hálózata 33 bankfiókkal és 33 ATM-mel bővült, így jelenleg 130 fiókot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés