Előfizetői tartalom

Közel háromszorosa a Commerzbank nyeresége a vártnak

Portfolio
Tavaly a negyedik negyedévben nyereséges volt a Commerzbank, ráadásul a vállalat az elemzői konszenzust is jócskán felülteljesítette. A társaság a ma közzétett gyorsjelentésében arról is beszámolt, hogy a bank iránti befektetői bizalom helyreállítása érdekében a korábban tervezettnél gyorsabban csökkenti tőkeáttételét. A részvényesek örülnek a híreknek, ugyanis a papírok árfolyama a pesszimista európai hangulat ellenére, több százalékkal emelkedik.

Ma tette közzé a Commerzbank a negyedik negyedéves gyorsjelentését, melyben a vállalat részben a csökkenő céltartalékképzésnek köszönhetően 64 millió eurós profitról számolt be, szemben az előző év 726 millió eurós veszteségével. A Bloomberg által készített elemzői konszenzust szintén sikerült felülteljesíteni a társaságnak: a szakértők 23,3 millió eurós profitra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés