Előfizetői tartalom

Kötelező biztosítások: fontos határidő közeleg

Portfolio
Az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződésekre legkésőbb március 1-jén éjfélig be kell érkeznie az esedékes díjrészletnek a biztosító társaságokhoz. A segédmotor-kerékpárokkal nem számolva az összes kgfb-szerződésből 2,65 millió tartozik ebbe a körbe - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége. A Netrisk.hu szintén hétfőn megjelent közleménye szerint pedig fordulat történt a hazai casco-piacon.

A kötelező biztosításokról is szó lesz a Portfolio.hu biztosítási konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A jogszabály szerint legkésőbb a kgfb-díj esedékességétől számított 60 napos türelmi idő lejártáig be kell érkeznie a biztosító társasághoz az aktuális díjrészletnek. A január 1-jei évfordulós szerződéseknél ez azt jelenti, hogy a díjnak legkésőbb március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés