Előfizetői tartalom

Erős év az Allianznál - Jön az osztalékemelés (2.)

Portfolio
Az elemzői várakozásoknak és az egy évvel korábbi eredménynek is nagyjából megfelelő, 1,256 milliárd eurós negyedik negyedéves nettó nyereségről számolt be az Allianz. A német biztosító gyorsjelentésének fontosabb részletei: A vagyonbiztosításban mutatott erősödés kompenzálta a többi üzletág visszaesését Közölték, hogy a biztosító - a várakozásoknak megfelelően a tavalyi 4,5 euró helyett idén 5,3 euró osztalékot fizet A tavalyi 10,07 milliárd euró után idén 9,5-10,5 milliárd eurós működési eredményt vár a menedzsment.

A magyar Allianz két vezérigazgató-helyettese, Kozek András és Végh István is részt vesz a Portfolio.hu március 27-ei biztosítási konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Éven belül visszaeső, az egy évvel korábbihoz képest azonban még így is magasabb nettó negyedéves eredményről adott számot az Allianz, hiszen az év utolsó három hónapjában 1,256 milliárd eurós nyereséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés