Előfizetői tartalom

Vérszegény érdeklődés látszik az NHP második szakaszára

Portfolio
Az NHP 2. szakaszára egyelőre visszafogott volt az érdeklődés, 50 milliárd forintnyi szerződést kötöttek, amiből 42 milliárd forintot folyósítottak, főleg az első pillérben - derül ki az MNB ma megjelent Hitelezési folyamatok kiadványából A bankok válaszai alapján a következő negyedévben a hitelkereslet élénkülhet a vállalati szektorban és a lakosságnál is.

Bár 2013 utolsó negyedévében a vállalati hitelállomány - többek között év végi szezonális és egyedi hatásoknak tulajdoníthatóan - visszaesett, éves alapon összességében jelentős javulás következett be a vállalati hitelezésben. A vállalati hitállomány - a tranzakciókat nézve, azaz a hitel folyósítások és törlesztések egyenlegét nézve - éves alapon csupán 1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés