Előfizetői tartalom

Újabb privátbank kerülhet kalapács alá

Portfolio
Februárban a Standard Chartered erősítette meg, hogy a svájci privátbankját értékesíti, a legújabb hírek szerint a Morgan Stanley is hasonlóra készülhet. Egy svájci lap ír meg, hogy felülvizsgálják az operációt, a lehetőségek között pedig ott van az üzletág eladása is. A befektetési bank tavaly adta el az európai, közel-keleti és afrikai vagyonkezelési üzletágait a Credit Suissenek, a bejelentések alapján a fókusz az ázsiai régióra helyeződött át - írja a Reuters.

A Morgan Stanley stratégiai felülvizsgálatot tart a svájci privátbanki üzletágánál, névtelen források szerint a folyamat elején tartanak. A befektetési bank több lehetőséget is megvizsgál, ezek közül az egyik az üzletág eladása. A helyi operáció 10 milliárd svájci frankos (11,2 milliárd dolláros) vagyont kezel az üzletágat ismerő névtelenséget kérő források szerint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés