Előfizetői tartalom

Busás hasznot hoztak a kaszinók

Portfolio
Kínával kapcsolatban nagyon sok elemző szkeptikus, a befektetők sem keresik az országot annyira, mint évekkel ezelőtt, ez a helyi részvényindex teljesítményében is megmutatkozott. Az indexek felülteljesítésére viszont jó esély van, ha aktív vagyonkezelőt választunk, a Fidelity friss elemzése is ezt bizonyítja. A bő három éve indult kínai részvényalapjuk jelentős profitot tudott hozni, a portfólió-menedzser az indexben lévő papírok helyett a kedvenceit válogatta össze, olyan iparágakból, amelyek a gazdaságpolitikai váltás miatt a jövőben felülteljesítők lehetnek. Nagy kedvencek a kaszinóiparágban érdekelt cégek és a biztosítók, míg a legkevésbé az energia- és a bankszektor iránt érdeklődnek.

A Fidelity szakértői is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu - elsősorban tanácsadóknak szóló - vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A feltörekvő piacok tavaly alulteljesítőek voltak és a 2014-es év sem indult úgy, ahogy sokan szerették volna, a befektetők körében szinte már "gyűlölt" eszköznek van kikiáltva a régió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés