Előfizetői tartalom

Figyelőlistára tették a kötvénykirályt

Portfolio
Hetekkel ezelőtt váratlanul lemondott a Pimco elnök-vezérigazgatója, ami a lehető legrosszabbkor jött a vagyonkezelő számára, ugyanis a zászlóshajónak számító alapjukból komolyabb tőkekivonásra került sor az elmúlt egy évben. Az intézményi befektetők a vezetőségváltás miatt bizonytalanná váltak, többen is figyelőlistára tették a céget, ami azt jelenti, hogy nagy nyomás nehezedik a társaságra. Szakértők szerint a rövidebb távú hozamaik nem voltak túl jók, ezen a téren mindenképpen javítaniuk kell. Számtalan kihívással kell megküzdenie a cégnek, a befektetési lehetőségek korlátozottak, ráadásul a befektetők is figyelik minden lépésüket - írja a Reuters.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Hetek óta tartja lázban a befektetői közönséget, hogy mi lehetett az oka a Pimco helyettes befektetési igazgatójának és vezérigazgatójának, Mohamed El-Eriannak a hirtelen távozásának. A közelmúltban több olyan információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés