Előfizetői tartalom

Öngyilkosságba menekülnek a bankárok - De miért?

Portfolio
Sorra követik el az öngyilkosságokat a pénzügyi szektorban, idén már több mint 10 halálesetet regisztráltak. Az érintettek között olyan neves intézmények találhatók, mint a JP Morgan, ahol csak az idén három halálesetet regisztráltak. Ez persze nem az első alkalom, hogy a pénzügyi szektor az öngyilkosságoktól hangos, 2009 elején, rögtön a pénzügyi válság kirobbanását követően a milliárdos Adolf Merckle vetett véget életének, amikor egy vonat elé feküdt. A merényletet Merckle azért követte el, mert több rossz üzleti döntés következtében veszélybe sodródott családi vállalkozása.

Öngyilkosságoktól hangos a bankszektor. Kedden öngyilkosságot követett el egy manhattani kereskedő, aki egyszerűen vonat elé ugrott, aminek következtében azonnal szörnyet halt. Ez már a tizenegyedik öngyilkosság volt az idei évben, mely a pénzügyi szektorhoz kötődik. Ez persze nem az első alkalom, hogy a pénzügyi szektor az öngyilkosságoktól hangos, 2009 elején, rögtön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés