Előfizetői tartalom

Totális átalakulás előtt a privátbanki piac

Portfolio
Tavaly nagyobb emelkedést tudott felmutatni az ausztrál privátbanki piac, az ügyfelek száma 8%-kal 400 ezerre emelkedett. Ennél is fontosabb, hogy egy friss felmérés alapján a befektetők gondolkozásmódja megváltozott, a portfólióikat elmozdították a részvények irányába, miközben nőtt az érdeklődés a nemzetközi befektetések iránt is. Jelenleg már a portfólió 32%-a van részvényekben, ehhez hasonló értéket csak 2010-ben láthattunk. Mindez azért fontos, mert a privátbanki ügyfelek stratégiáját a lakossági ügyfelek is követik némi késéssel - írja a Business Insider Australia.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Jelentős növekedésen ment keresztül a tavalyi évben az ausztrál privátbanki piac, a legalább 1 millió dolláros likvid vagyonnal rendelkező ügyfelek száma 8%-kal 400 ezerre emelkedett. Az általuk kezelt teljes vagyon pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés