Előfizetői tartalom

Kisöpri egyik üzletágát a Barclays

Portfolio
Anglia egyik legnagyobb bankja hamarosan eladhatja az indexszolgáltató üzletágát, az IPRS-re jövő hónaptól várják az ajánlatokat. Már tavaly novemberben érkeztek olyan hírek a bank háza tájáról, hogy nem lenne ellenükre az értékesítés. Piaci információk szerint az MSCI és a CME Group is a potenciális kérők között lehet, bár még egyik sem erősítette ezt az értesülést meg. A tranzakcióból akár 400 millió dolláros bevétele is származhat a banknak - írja a Bloomberg.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Anglia eszközérték alapján második legnagyobb bankja, a Barclays a befektetési banki üzletágánál felülvizsgálatot indított el, amelynek egyik következménye, hogy vélhetően eladásra kerül az IPRS üzletág. Az indexszolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés