Előfizetői tartalom

Aggódik a felügyelet az orosz helyzet miatt

Portfolio
Az amerikai tőzsdefelügyelet az orosz-ukrán feszültségek miatt már bő egy hete megkezdte az alapkezelők megkeresését, különösen azok iránt érdeklődnek, amelyek 10%-nál nagyobb kitettséget tartanak fent. Egyelőre nincs szó vizsgálatról, inkább annak akarnak utánajárni, hogy mennyire felkészültek az alapkezelők egy ilyen rendkívüli helyzetre. Ez azért is fontos, mert amerikai és az EU több szankciót is életbe léptethet, amely az orosz tőzsdén eséseket okozhat - írja a Reuters.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Most került nyilvánosságra a hír, hogy több mint egy héttel ezelőtt elkezdte hívogatni az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) az országban az alapkezelőket. A hívások hagyományosnak tekinthetők, hiszen a SEC egyik divíziója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés