Előfizetői tartalom

Európa egyik legnagyobb alapkezelője jön létre

Portfolio
Az utolsó akadálya is elhárult, hogy a skót Aberdeen Asset Management felvásárolhassa a Lloyds Bank tulajdonában lévő SWIP-et, a felügyeleti engedély ugyanis megérkezett. Az alapkezelő a tranzakciót követően Európa legnagyobb független szereplőjévé válik a 340 milliárd font körüli portfóliójával. A SWIP-ért 660 millió fontot fizethetnek, az összeget részvénykibocsátással tudja előteremteni az alapkezelő - írja a Daily Record.

Az Aberdeen Asset Management szakértői is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Tavaly novemberben jelentette be az Aberdeen Asset Management, hogy 660 millió fontért megvásárolja a Scottish Widows Investment Partenrshipet (SWIP) a Lloyds Banktól. A felügyeleti áldásra viszont egészen idáig várni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés