Előfizetői tartalom

A feltörekvő piacokon vásárol be a svájci óriás

Portfolio
Az amerikai hatóságok által is vizsgált svájci privátbank, a Julius Baer már évekkel ezelőtt elhatározta, hogy a feltörekvő piacokon terjeszkedik, ennek újabb állomása, hogy többségi részesedést szereztek a brazil GPS vagyonkezelőben. Az 50%-os pakettért becslések szerint 100 millió frankot adhattak, ami a cég által kezelt vagyon 3%-a. A brazil társaság nagyon jó számokat tett közzé az utóbbi években, így a tulajdonrész megvásárlásával egy nagyon profitábilis üzletág kerül a privátbank tulajdonába - írja a Reuters.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Svájc egyik legnagyobb privátbankja, a Julius Baer az utóbbi időszakban több akvizícióban is részt vállalt, hogy növelje piaci részesedését a feltörekvő piacokon, a legfrissebb hírek szerint ebbe a sorba illik bele, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés