Előfizetői tartalom

Új slágertermék a láthatáron

Portfolio
A tavalyi év kamatcsökkentései a befektetési alapoknak kedveztek, az alapkezelőkhöz rekord mértékű tőke áramlott be. A kedvező környezet azonban nem tart sokáig, a szolgáltatóknak arra kell készülniük, hogy miként tudják az ügyfeleket szektoron belül tartani, ha a kötvényalapok visszatekintő hozamai is leesnek. Az Erste szerint a vegyes alapokban és a diszkrecionális vagyonkezelésben van a jövő, ezért tegnaptól a prémium banki szegmensben is elindították a szolgáltatást You Invest néven. A Bécsben már elérhető modell itthoni bevezetésétől sokat várnak a mai napon tartott sajtótájékoztató alapján.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A befektetők nem racionálisak, inkább érzelmi alapon döntenek, ezért kell új megoldást adni számukra. Az egyik dolog, hogy adjunk nekik egy rugalmas befektetési megoldást, amely a piaci viszonyoknak megfelelően akár nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés