Előfizetői tartalom

Biztosítási ügynökök, alkuszok: jön a felfordulás?

Portfolio
Hamarosan új szabályok vonatkoznak az európai pénzügyi közvetítőkre. Csütörtöki biztosítási konferenciánk előadójával, Kádár Annával arról beszélgettünk, milyen változásokat hozhat az IMD II néven ismertté vált európai irányelv. Az Európai Bizottság jogi referense szerint nem cél, hogy megtizedeljék a biztosítási közvetítők piacát.

Még nem késő, regisztráljon Ön is csütörtöki biztosítási konferenciánkra! Portfolio.hu: 2012-ben tett javaslatot az Európai Bizottság az európai pénzügyi közvetítők tevékenységének újraszabályozására IMD II néven. Holt tart most az irányelv megalkotása? Kádár Anna: Az IMD II még nincs kész. A 2012 decembere óta eltelt több mint egy évben leült a folyamat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés