Előfizetői tartalom

10 milliárd forintos bukó a magyar Raiffeisennél (3.)

Portfolio
Az egy évvel korábbinál közel negyedével alacsonyabb egész éves konszolidált eredményt ért el a Raiffeisen Bank International(RBI), ami 557 millió eurós nyereségnek felel meg. 2013 negyedik negyedévében nyereséges volt a bank, adózás utáni eredménye 146 millió euró volt, ami várakozáson felüli teljesítménynek felel meg.

A gyorsjelentés főbb pontjai: A Raiffeisen Bank International várakozáson felüli, 146 millió eurós nyereséget ért el, Nettó kamatbevétele (+9%) és díj- és jutalékbevétele (+7%)is emelkedett az egy évvel korábbihoz képest Az RBI hitelportfóliója romlott, az NPL ráta 10,7 százalékra emelkedett Folytatják a költségcsökkentési programot A magyar leánybank 35 millió eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés